Напад на Адама Осмаєва і його дружину Аміну Окуєву: Стало відомо ім'я найманого вбивці

Чоловіка, який скоїв замах на командира батальйону ім. Джохара Дудаєва Адама Осмаєва і його дружину - воїна-добровольця АТО Аміну Окуеву, звуть Олександр Дакар. Він 1958 року народження, і зареєстрований в Одесі.

Аміна Окуєва і Адам ОсмаєвПро це на своїй сторінці в Facebook розповів журналіст Юрій Бутусов, повідомляють Патріоти України.

"Новий терористичний акт спецслужб Путіна в Києві - напад на Адама Осмаєва і його дружину, воїна-добровольця, Народного героя України, Аміну Окуеву. Адам важко поранений. Аміна проявила приголомшливе мужність, зуміла вихопити зброю, відкрила вогонь у відповідь і важко поранила нападника диверсанта.

У нього документи на ім'я Олександр Дакар, 1958 року народження, зареєстрований в Одесі, громадянин України. Треба зібрати всю можливу інформацію про злочинця. Але найголовніше зараз - врятувати життя Адаму. Це особистий ворог російських спецслужб, який РФ звинувачений в організації замаху на Путіна ", - написав Бутусов.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...