Напередодні вбивства майданівця Веремія Крисін зустрічався з "тінню Януковича" Юрою Єнакіївським, - ЗМІ

Організатор банди "тітушок Майдану" і фігурант справи про вбивство журналіста В'ячеслава Веремія Юрій Крисін 18 лютого 2014 року зустрічався із екс-регіоналом Юрієм Іванющенком.

Юрій Крисін

Про це повідомляє Громадське, передають Патріоти України.

"Організатор банди "тітушок Майдану" і фігурант справи вбивства журналіста Веремія Юрій Крисін 18 лютого 2014 року близько 22:00 зустрічався з екс-депутатом від "Партії Регіонів" Юрієм Іванющенко біля готелю "Інтерконтиненталь", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що після зустрічі Крисін повернувся на перехрестя Володимирської-Великої Житомирської і розповів своїм "підлеглим", що в нього відбулась зустріч "якої він чекав багато років". А потім додав — "Усе добре, лишаємося на перехресті".

Після цього, як вже встановило слідство, сталося вбивство Веремія.

Захисник не підтвердив і не спростував знайомство Юрія Крисіна із екс-регіоналом Іванющенко:

Нагадаємо, що журналіста В'ячеслава Веремія вбили в Києві в ніч проти 19 лютого 2014 року. Він зі своїм колегою поверталися з редакції додому на таксі. У центрі Києва на машину напали озброєні невідомі, витягли водія і пасажирів, почали їх бити залізними прутами, потім вистрелили у журналіста. Веремій помер у лікарні швидкої допомоги від вогнепального поранення.

У грудні 2017 року Шевченківський районний суд Києва визнав Крисіна винним у справі про вбивство журналіста В'ячеслава Веремія. Крисін свою провину визнав.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...