Напередодні в'єтнамского побачення: На що Трамп може з Путіним розміняти Україну - Орешкін

Президент США Дональд Трамп на зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним може піти на поступки по Україні, погодившись розміняти її на Північну Корею.

Про це йдеться в колонці на "Апострофі" російського політолога Дмитра Орешкіна, передають Патріоти України.

"Де зовсім складно знайти точки дотику, так це Україна. Напевно будуть про це говорити, але навряд чи домовляться. Не в образу буде сказано, Україна для Трампа - не першочерговий головний біль. А якщо і головний біль, то пов'язаний в основному з Манафортом. Є ну дуже слабкий натяк на те, що обом сторонам треба би конфлікт в Україні підзаморозити - щоб поменше було вбивств по обидва боки, а далі видно буде. США щодо України вже зробили свій крок, Волкер досить ясно і досить жорстко все сформулював. Путіну це не подобається - значить, буде скаржитися. Давайте, мовляв, по-нашому, введемо міжнародних спостерігачів на лінію розмежування. Думаю, що Трамп погоджуватися не буде. Або буде погоджуватися, але на якихось умовах: скажімо, розмінюємо Україну на Північну Корею. Для Трампа важливіша Північна Корея, не в образу українцям буде сказано", - вважає політолог.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...