"Напевне, музей якийсь виніс під покровом ночі": Активістів вразили "новинки" у маєтку Медведєва (відео)

Російський прем’єр-міністр продовжує покращувати свою шикарну садибу.

Дмитро Медведєв

Фонд боротьби з корупцією російського опозиційного політика Олексія Навального опублікував нове відео. Воно складається з двох частин, але об’єднані однією темою – корупцією в верхівці Кремля, а саме в корупційних угодах прем’єр-міністра РФ Дмитра Медведєва, повідомляють Патріоти України.

Так, працівники ФБК розповідають, що на судовому засіданні, яке відбулося за позовом російського мільярдера Алішера Усманова проти Навального, юристи олігарха тільки підтвердили корупцію глави уряду. Нагадаємо, саме Усманов подарував садибу за 5 млрд рублів благодійному фонду, яким керує найкращий друг Медведєва. Йдучи в розріз зі здоровим глуздом, на судовому засіданні юристи одного з найбагатших росіян Усманова пред’явили документи, які підтвердили факти озвучені у фільмі “Він Вам не Дімон”.

У другій же частині ролика, журналісти показали свіжі кадри тієї самої садиби. З часів останньої зйомки на території садиби з’явилися статуї. “Медведєв, напевне, музей якийсь виніс під покровом ночі”, – припустили в ФБК.

Також у Фонді боротьби з корупцією відзначили, що на території ділянки є шикарний банний комплекс. Варто врахувати, що на ще одній дачі Медведєва побудована лазня в 1000 квадратних метрів.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...