Нардеп попередив Україну про серйозну терористичну загрозу (відео)

Боротьба з тероризмом в Україні на сьогоднішній день залишає бажати кращого. Головна причина тому - конкуренція і неузгодженість між правоохоронними органами.

Про це розповів народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук, передають Патріоти України.

За його словами, влада повинна створити єдиний центр, який прибрав би суперечності між силовиками. "У мене є питання як до керівників силових відомств, так і до головнокомандувача в першу чергу... На території України, що стосується розслідування ряду резонансних терактів, вбивств і т.д., є певна конкуренція, яка трохи заважає правоохоронним органам", - пояснив Мосійчук.

Друга проблема, на думку народного депутата, це судова система. Він навів приклад - за рішенням Іллічівського суду міста Маріуполя терористку, яка заклала і активувала вибуховий пристрій в автомобілі полковника СБУ Хараберуша, засудили всього лише до 12 років позбавлення волі.

"З огляду на закони Савченко і т.д., у нас почнуть бігати сотні терористів, які за гроші будуть вбивати і підривати українських військових, співробітників спецслужб, політиків або громадських активістів", - спрогнозував Мосійчук.

Крім того, народний депутат нагадав, що Москва ніколи не проводить подібні акції з втручанням осіб, що безпосередньо приїжджають з Росії. Подібне трапляється дуже рідко, в окремих випадках і тільки для координації.

"Для цього всього за гроші, або за якісь компромат, або через вербування, що відбулося раніше, використовуються громадяни України. Так, як це було у випадку з замахом на мене", - резюмував він.

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...