Нардеп повідомив про акт вандалізму щодо закарпатських угорців

Вранці у неділю невідомий кинув пляшку із запальною сумішшю у вікно будівлі обласного офісу організації закарпатських угорців КМКС в Ужгороді.

Василь Брензович

Про це угорські ЗМІ повідомив голова організації, нардеп України Василь Брензович, передають Патріоти України.

Він підтвердив, що було вчинено акт вандалізму. Будинок не пошкоджено, постраждалих нема, а місцеві правоохоронці відреагували майже миттєво.

— Зазначу, дуже відрадно, що правоохоронні органи практично одразу відреагували на подію, - сказав Брензович. І додав свої сподівання, що дана подія буде розслідувана і цей акт не нашкодить українсько-угорським відносинам.

У поліції Закарпаття також підтвердили, що перевіряють факт можливого підпалу будівлі в центрі Ужгорода.

— Сьогодні, о 4.30 ранку до правоохоронців надійшла інформація про те, що відбулося задимлення в одному з офісів Ужгорода. До нас звернулися працівники ДСНС. На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка на даний момент ще там працює. Наразі правової кваліфікації випадку немає, оскільки на даний момент власне й встановлюється, що відбулося на місці події, - зазначила речниця ГУНП у Закарпатській області Тетяна Щоголєва.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...