Нардеп розповів, як екс-ватажок терористів "ДНР" став полковником Національної поліції України

​Сьогодні в ЗМІ з'явилася новина про те, що відомий на Сході України командир терористів «Л/ДНР» Юрій Голубан, він же «Вампір», перебрався жити до Києва, де зміг без будь-яких перешкод влаштуватися працювати в Національну поліцію.

Таку інформацію на своїй сторінці у «Фейсбук» оприлюднив нардеп від ВО «Батьківщина» Ігор Луценко, передають Патріоти України.

За даними політика, бойовику вдалося навіть отримати звання полковника.

Також відомо, що в 2014 році «Вампір» нібито брав участь у війні на Донбасі, будучи на боці «русского мира». Про це свідчать оприлюднені в інтернеті відео, де бойовик зображений в формі «ДНР» з вогнепальною зброєю в руках. Відзначається, що він був командиром в батальйоні «Восток».

Луценко зазначив, що в тому ж 2014 році комбат поїхав до Києва, де зміг влаштуватися на роботу в Національну поліцію в якості інструктора. Нардеп підкреслив: «Він упродовж двох років займався підготовкою, а також вихованням українських поліцейських. Тільки представляти можна, які він їм передавав високі моральні цінності».


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...