Нардеп розповів про нову стратегію Росії щодо легалізації анексії Криму

Російська Федерація розігрує новий пропагандистський спектакль щодо "легалізації" анексії українського Криму.

Про це в Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

За його словами, Росія активізувалася із залученням на півострів будь-яких іноземців для створення пропагандистської картинки "в Криму добре, приїжджайте, вам за це нічого не буде".

"Привід - приїзд до Криму 11 норвежців. У російських ЗМІ їх позиціонують як "велику делегацію норвезьких бізнесменів, політиків і громадських діячів". По факту - це група приватних осіб, яку до подій 2014 року взагалі ніхто б не помітив", - зазначив Тимчук.

"Главою делегації" є клінічний путінофіл, який навіть в інтерв'ю норвезьким ЗМІ зізнався, що "політиками" і "бізнесменами" його співучасників можна називати тільки в Росії.

До складу групи входить його дружина, ще одна дама пропутінських поглядів, яку називають "письменницею", а також особи пенсійного віку.

"Крим раніше відвідували іноземці, але їхні візити в основному проходили в напівпідпільному форматі. Представники окупаційної адміністрації прямо говорили - не називаємо імен, щоб не створити людям проблеми в їхніх країнах. Зараз - навпаки, максимальна публічність на всіх стадіях візиту", - заявив Тимчук.

Норвезька влада, дізнавшись про підготовку поїздки, всіляко її засудили і пригрозили відповідальністю. Однак організатор поїздки навпаки, запевняє, що ніякої відповідальності за подібний візит не буде і через ЗМІ агітує співгромадян наслідувати його приклад.

"Про що це говорить? Кремлівські гопники діють у своїй улюбленій манері - підвищують ставки, намагаються взяти нахрапом і уважно стежать: чи прогнеться Україна, чи проковтне Європа?" - резюмував Тимчук.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...