Нардеп розповів про розслідування двох спроб нападу на український парламент

Як зазначив Мосійчук, потрапляння в купол Верховної Ради кількох зарядів може призвести до загибелі від осколків люстри майже всіх, хто перебуває у парламентській залі.
Ігор Мосійчук

Нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук заявив, що заарештований за підозрою у підготуванні терактів лідер "Офіцерського корпусу" Володимир Рубан вів переговори з кількома українськими військовими, які, за його задумом, мали стати виконавцями нападу. Про це Мосійчук написав у Facebook, передають Патріоти України.

"Із джерел у спецслужбах мені достеменно відомо, що розслідується як мінімум дві спроби збройної атаки на український парламент, у тому числі і в часі перебування там найвищих посадових осіб української держави", – зазначив він.

Нардеп висловив припущення, що незабаром СБУ повідомить більше фактажу у справі Рубана. "Не виключаю, що частина військових, яких Рубан підмовляв до організації збройного нападу на український парламент, повідомила про його злочинний намір українським спецслужбам, що і дало можливість не тільки запобігти теракту, а й детально задокументувати злочинні дії", – наголосив Мосійчук.

Він додав, що в Україні необхідно на законодавчому рівні розробити державну програму боротьби з тероризмом, узявши за зразок досвід Ізраїлю. "Найбільш уразливим з боку терористів, якщо говорити про будівлі державної влади, є купол українського парламенту, під яким розташована величезна скляна люстра", – розповів нардеп.

Він попередив, що потрапляння в купол Верховної Ради кількох зарядів може призвести до загибелі від осколків люстри майже всіх, хто перебуває у парламентській залі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...