Нардеп від "Народного фронту" послав Вілкула в прямому ефірі (відео)

​Екс-комбат добровольчого батальйону "Артемівськ", народний депутат України Костянтин Матейченко поставив на місце проросійського політика Олександра Вілкула.

Сторони не зійшлися в думці в питаннях, пов'язаних з українською армією. В ефірі політичного ток-шоу на телеканалі "Прямий" нардеп від фракції "Народний Фронт" Костянтин Матейченко послав проросійського колегу по парламенту ... "в іншу країну", передають Патріоти України.

Запеклі дебати політиків і експертів стосувалися армії країни, адже темою вечірнього прайму стала перспектива вступу України в НАТО.
Так, Костянтин Матейченко звинуватив Олександра Вілкула в нещирості, коли той розмірковує про армію країни - він пригадав, що член "Оппоблока" не вважав за потрібне піднятися з місця, коли всі інші парламентарії стоячи вітали слова президента про ЗСУ. Адже йшлося про загиблих захисників Вітчизни і тих, хто сьогодні знаходиться на передньому краї оборони. "Це така неповага, але це ваше право як політика, як людини. Але тоді їдьте в іншу країну і там живіть", - підвів підсумок Матейченко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...