Нардеп заявив про готовність позбутися недоторканності, щоб відповісти перед законом за димові шашки в парламенті

Народний депутат Юрій Левченко заявив, що приніс у будівлю Верховної Ради димові шашки, тому що раніше вже використав усі можливі засоби, аби не допустити голосування за законопроект про продовження на рік особливого порядку самоврядування на Донбасі.

Юрій Левченко

"Я використав усі засоби, які були у мене як народного депутата, перед тим, як вдатися до цього засобу", – підкреслив Левченко у коментарі "Громадському", передають Патріоти України.

Він нагадав, що подавав на розгляд альтернативний законопроект і блокував трибуну Верховної Ради. На думку Левченка, більшість нардепів "наплювала" на такі пропозиції.

Левченко висловив думку, що у парламентаріїв, які протистоять йому, було завдання за будь-яку ціну домогтися ухвалення закону, і пов'язав це з днем народження російського президента Володимира Путіна 7 жовтня.

"Я думаю, усе це робилося до дня народження Путіна, щоб зробити йому подарунок", – припустив Левченко.

Нардеп додав, що в разі спроби притягнути його до відповідальності, він голосуватиме за зняття із себе недоторканності. Левченко підкреслив, що він принципово проти депутатської недоторканності як такої.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...