Нардеп зізнався, що періодично спілкується телефоном із Коломойським

Політик підкреслив, що Коломойський відіграв серйозну роль у протидії російській військовій агресії у 2014–2015 роках.

Володимир Парасюк

В інтерв'ю виданню "ГОРДОН" позафракційний народний депутат Володимир Парасюк розповів, що час від часу спілкується телефоном з українським бізнесменом, колишнім головою Дніпропетровської області Ігорем Коломойським, передають Патріоти України.

За словами політика, найчастіше це розмови на загальні теми. "Він телефонував мені кілька разів. Просто поговорити. До речі, Коломойський і під час торговельної блокади мені телефонував. Просто запитував: "Як там у вас справи?" Я сказав: "Усе добре. Тримаємося". На цьому все. У 90% цих дзвінків дуже мало конкретики. Просто розмови на загальні теми", – розповів Парасюк.

Нардеп не виключив, що їхні телефонні розмови з Коломойським прослуховують.

"Я Коломойського запитував: "Ви розумієте, що нас прослуховують і можуть змонтувати розмову під різними кутами?" Він сказав: "Та ну, мене у 2014-му прослуховували, а зараз – ні". Я відповів, що "може, вас і не прослуховують, а мене – напевно", – сказав Парасюк.

Політик підкреслив, що Коломойський відіграв серйозну роль у протидії російській військовій агресії у 2014–2015 роках. "Я цікавився багатьма епізодами з його біографії. До деяких сторінок його життя, безсумнівно, є питання, але у 2014 році саме він доклав дуже багато зусиль, щоб захистити нашу країну. Звичайно, у Коломойського є активи в Україні. Звичайно, йому потрібне збереження країни. А наскільки патріотичними були його переконання у 2014–2015 роках, думаю, час покаже", – зазначив Парасюк.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...