Нардеп звинуватила колег з "Народного фронту" в співпраці з ФСБ РФ (відео)

Позафракційний народний депутат Надія Савченко заявила, що нардепи від "Народного фронту" Юрій Береза і Андрій Тетерук є російськими офіцерами, які давали присягу РФ.

"Коли ви чуєте заяви про те, що я є рука Кремля, нога Москви, агент Медведчука, ще що-небудь, ви зазвичай чуєте ці всі заяви, українці, від таких панів, як пан Тетерук і пан Береза. І давайте тепер згадаємо, хто такі пан Тетерук і пан Береза. Це два російських офіцера, які після розвалу Радянського союзу дали присягу російському народу і Російської Федерації", - заявила вона в ефірі телеканалу ZIK, передають Патріоти України.

Савченко підкреслила, що вони давали присягу не Україні, а відслужили в ЗСУ. При цьому, в правдивості цієї інформації нардеп сама не впевнена. "Я це чую дуже багато від журналістів, я не посилала якісь запити на перевірку. Але здається, що це надруковано навіть в біографії. Тобто це люди-хамелеони, люди які змінюють шкіру, коли вигідно. Люди, які продаються двом урядам. Люди, які завербовані ФСБ і зараз знаходяться у владі України, які є шкідниками української влади, України взагалі в цілому і українського народу", - сказала Савченко.

За словами нардепа, люди, які виступають проти неї, самі є тими, ким її називають. "І тому такі пани, які постійно виступають проти мене, самі є тим, чим вони мене називають. Тобто, перший захист - це напад. Вони є агентами ФСБ, вони є продажними для Росії, вони рейдери, вони мародери по війні. І це можуть підтвердити ті хлопці, які з ними служили. Які бачили, які вони в бою. Які бачили, як вони втікали і кидали свої батальйони. Дуже-дуже багато комбатів, які приходили потім до влади або кудись дівалися", - зазначила Савченко.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...