Нардепи посварились: Мосійчук побив Лещенка у прямому ефірі (відео)

Між депутатами Верховної Ради Ігорем Мосійчуком від "Радикальної партії" і Сергієм Лещенком від БПП сталася словесна сварка, після якої "радикал" вдарив свого колегу тростиною.

Інцидент стався після передачі з їх участю на телеканалі NewsOne, передають Патріоти України.

Під час ефіру Лещенко заявив, що Україні для вирішення внутрішніх проблем, зокрема, на митниці, потрібно залучити фахівців з-за кордону. На це Мосійчук відповів нардепу, що той представляє "типову позицію хохла-малороса", якому потрібно "бігати по закордонах і шукати собі пана", який допоможе перемогти контрабанду і корупцію.

ещенко попросив його не переходити на особистості. "Країною керувати - це не на гей-паради ходити", - заявив Мосійчук, звертаючись до Лещенко, який брав участь в Марші рівності.

Лещенко знову попросив його не переходити на особистості, на що Мосійчук запитав: "Ви що, соромитеся гей-параду?" "Це Вам треба розвивати тему гей-параду, бо ваш лідер є активним учасником цього руху", - відреагував Лещенко.

Після ефіру політики продовжили сварку. Прощаючись, Мосійчук сказав, що ніколи не торкався питання орієнтації. Лещенко поцікавився, при чому тут він до гей-парадів. "Ну ти ж на них ходиш", - сказав "радикал". "А що, Ляшко хіба не це... хіба це неправда?" - запитав Лещенко.

Мосійчук вдарив Лещенка тростиною по голові, а потім пригрозив розбити йому голову.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...