Нардепи розповіли про суми в їхніх платіжках за комуналку

Підвищення цін на газ непокоїть всіх українців. Народні депутати не стали винятком. Вони також очікують платіжок з високими сумами за житлово-комунальні послуги.

Багато парламентарів живуть у приватних будинках, тому і квитанції їм приходять відповідні, передають Патріоти України.

"Мені обійдеться десь в 4-4,5 тисячі гривень. Метраж 300 метрів квадратних, у мене будинок... Стоїть у котлі програма, яка дає можливість не використовувати газ, коли сім'я за межами будинку", - розповів нардеп Руслан Демчак із фракції БПП.

Фігурант так званої "бурштинової справи" позафракційний Борислав Розенблат очікує платіжку на 11-12 тис. грн: "Я хочу перевести будинок на альтернативне опалення, плюс поставити сонячні батареї".

"У мене в минулому році в пікові місяці було десь 7 тисяч гривень. Зараз підняли на 25%, тобто буде до 9 тисяч доходити. Будинок 279 "квадратів". У мене дуже хороша опалювальна система. Спеціально думав, щоб вона була енергоефективна, "розумний" будинок", - розповів Олексій Мушак із БПП.

У Максима Полякова з "Народного фронту" є і будинок, і квартира. Він теж подбав про економію: "У матері утеплив будинок, обшили мінватою. У квартирі є лічильники, навіть нічної електроенергії".

Заступник керівника фракції БПП Сергій Березенко з дружиною орендують будинок площею близько 350 м2. Нардеп чекає істотних сум у платіжках: "Це будуть серйозні кошти - понад 10 тисяч гривень щомісяця".

А голова фракції БПП Артур Герасимов домашні обов'язки переклав на дружину: "Чесно, не знаю [скільки виходить за ЖКП]. Але чітко знаю що платимо за рахунками і субсидією не користуємося. Займається цим дружина повністю".

Джерело: Сегодня
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...