Наркомана, який хотів пограбувати збройовий магазин, затримали в столиці (фото, відео)

Хлопець 1998 року народження зізнався, що вживав метадон, але що робив в магазині - пояснити не зміг.

У суботу, 15 грудня, в Києві хлопець під дією наркотиків намагався пограбувати збройовий магазин, - передають Патріоти України з посиланням на "Інформатор".

Інцидент стався за адресою бульвар Перова, 54. У магазині, де продають зброю, в 6:02 спрацювала сигналізація і на місце виїхали правоохоронці. Вони встановили, що всередині знаходиться невідомий і б'є вітрини.

"На допомогу прибули екіпажі патрульної поліції і оточили будівлю. До місця викликали спецпідрозділ КОРД, але до їх прибуття, близько 8:30, грабіжник сам вийшов з приміщення магазину. Його відразу ж затримали і закували в наручники. Після затримання молодий чоловік розплакався", - йдеться в повідомленні.

Як з'ясувалося, зловмисником виявився хлопець 1998 року народження. Він зізнався, що вживав метадон, але що робив в магазині - пояснити не зміг. Також затриманий спробував винести дві сумки з товарами. По приїзду КОРД обстежив приміщення і переконався, що всередині нікого немає.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...