Народний депутат від "Радикальної партії" Ігор Попов зробив заяву щодо свого сина

Як стало відомо, його 14-річний син виявився співучасником злочину.

Про це він розповів на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

“Мій син потрапив у погану компанію і зробив серйозне правопорушення. Це моя вина, що недостатньо часу приділяв вихованню, недогледів, не попередив. Я прошу вибачення у потерпілих, у суспільства, у моїх рідних, у моєї найкращої команди”, – написав Попов.

У той же час, він закликав представників ЗМІ не “сипати сіль на рану” і не займатися роздуванням скандалу.

Він стверджує, що всі винні в злочині понесуть покарання, включно з його сином.

“Якби не моя публічність, я б переживав мовчки. Друзі підтримають морально, пресу прошу не смакувати якісь деталі. Я на час пропаду з ефірів і побуду з сім’єю” – написав нардеп.

Як раніше стало відомо, син нардепа Попова був затриманий за розбійний напад на магазин у Києві на Оболоні.

Повідомлялося, що двоє невідомих в балаклавах скоїли розбійний напад на продуктовий магазин “Святковий” на пр-ті Рокоссовського, 3, після чого один із злочинців був затриманий. У сина нардепа в момент затримання було вилучено балаклаву і стартовий пістолет “Retay” калібру 9 мм. з 7-ма набоями відповідного калібру.

Пізніше на своїй сторінці в Facebook журналіст Юрій Бутусов додав, що сина нардепа затримали покупці, які не злякалися воруженние підлітка. «У цьому відео мене найбільше вразив чоловік-покупець біля каси, який побачив злочинця, наставившого на нього зброю, і не злякався, а пішов прямо на нього. Не знаючи, вистрілить або не вистрілить. Йому прийшов на допомогу і другий чоловік-покупець. І вони вдвох скрутили злочинця. Дуже круто і сміливо», - написав він.

Як виявилося, 14-річний Богдан Попов вчиться в 143 гімназії міста Києві. Хлопець час від часу публікує знімки на своїй сторінці в соцмережах.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...