"Нас чекає слово із семи букв, яке римується з прізвищем Голодець", - російський поет про нове президентство Путіна

За чергового президентства Володимира Путіна в Росії не відбудеться "нічого хорошого".

Андрій Орлов (Орлуша)

Таку думку в інтерв'ю УНІАН висловив російський поет Андрій Орлов (Орлуша), передають Патріоти України.

"Нас чекає слово із семи букв, що не вітається в українському російськомовному сегменті інтернету, але римується з прізвищем російського віце-прем'єра Голодець (Ольга Голодець. – ред.). Перша буква – перша буква прізвища президента РФ. Із другої літери починається найпоширеніше російське прізвище. Із третьої букви починається слово "знання", а чотири останні букви – такі самі, як чотири останні букви у прізвищі Голодець", – сказав він.

За словами Орлуши, у Росії в цьому сенсі "жодних шансів". "Усе просто. Не треба сподіватися. Тут найближчим часом нічого доброго не відбудеться. Можуть бути зняті кимось хороші фільми, можуть бути кимось написані хороші книги або гарні вірші, але все це буде за дуже поганого руху в дуже погане місце. Водночас я не песиміст, а оптиміст", – зазначив поет.

Він уважає, що всі події у РФ закономірні. "Тобто те, що відбувалося протягом останніх 10 або 100 років, показує, що тимчасове вистрибування цієї території в бік свободи – випадковість. Це як поїздка на дачу, де можна подихати свіжим повітрям, а потім знову повернутися назад у прокурену кімнату пити самогон", – заявив Орлуша.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...