Наша форма, взуття та спорядження не поступаються НАТОвським, - волонтер

Можливо, є якісь питання по складу тканини і деякі конструктивні зауваження. Але в основному рівень не нижче.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише відомий волонтер Роман Доник, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Я ж зануда, поэтому меня на параде голыми эмоциями не возьмешь. Специально смотрел на гостей, принявших участие в параде. Недалеко проходили.

Я одно могу сказать – наша форма, обувь и снаряга не уступают. Возможно, есть какие-то вопросы по составу ткани и кое-какие конструктивные замечания. Но в основном уровень не ниже. А в некоторых случаях и выше. И, кстати, у канадцев была не одинаковая обувь. Даже цвет отличался.

На приеме у президента приглашенные офицеры-нацгвардейцы были все в летних "Таланах". Правда, цвет не как у ВСУшных.

Так что скоро и Нацгвардия будет ходить не в кирзовых ботинках.

Бочка меда не без дегтя. На некоторых офицерах ВСУ (майоры и выше) на президентском приеме видел знаки отличия "За участь в антитерористичній операції" нового образца. А вот на солдатах и сержантах таких ни разу видел.

Наверное, по ошибке не оттуда выдавать начали. Или потестить дали."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...