Наше завтра? - На стоянці застрелили агресивного "героя паркування" - чоловік помер на очах у свого 5-річного сина (відео)

У Флориді, США, після сварки через неправильно припаркований автомобіль почалася стрілянина, одна людина загинула.

Відео перепалки і стрілянини було знято камерами спостереження, передають Патріоти України з посиланням на New York Post.

За інформацією видання, біля місцевого магазину сім'я з п'яти чоловік припаркувала свій автомобіль на місці для інвалідів, дозволу на це у них не було. Один з перехожих, 47-річний Міхаель Дрейка (Michael Drejka) підійшов до дружини, яка залишилася в автомобілі, і почав висловлювати їй претензії з приводу незаконного паркування.

У цей момент з магазину вийшов чоловік, 28-річний Маркейс Макглонтон (Markeis McGlockton), побачив сварку і сильно штовхнув Дрейка двома руками, від чого той впав. У відповідь чоловік дістав пістолет і вистрілив у кривдника. Макглонтон отримав поранення в груди, яке виявилося смертельним, і помер на очах у свого 5-річного сина. Всього сиротами залишилися троє дітей.

У поліції заявили, що дії Дрейка знаходяться в рамках законів штату Флорида про самооборону. Відзначається, що вони відповідають концепції "stand your ground", за якою під час нападу людина має право захищатися всіма силами. Варто зазначити, що остаточне рішення у справі буде прийняте в прокуратурі штату.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...