Наші - найкращі: Львів'янин створює унікальні велосипеди, які купують у всьому світі (фото, відео)

Володимир створює різноманітні авторські велосипеди і механізми. Усім своїм велосипедам він дає особливу назву – число, яке ні на що не ділиться.

Велосипед Володимира Бевза за власним екскізомДо двоколісних у Володимира Бевза любов з дитинства, - йдеться в сюжеті 24 каналу, передають Патріоти України.

"Коли я ріс, мені кожного разу потрібний був новий велосипед, ремонтувати його доводилось самому, і вийшло так, що після закінчення архітектури я вирішив своє життя пов'язати з велосипедами", – згадує Володимир.

Як розповів Володимир, у нього є велосипед, зроблений саме для нього, за власним ескізом. Це велосипед вихідного дня, щоб кудись проїхатися.

Його велосипеди різні: вантажні, пасажирські, електричні, для продажу квітів, книжок, кави, фруктів.

Велосипед для продажу квітів

У мене був дуже цікавий проект: звернувся чоловік, який мав проблеми із зайвою вагою, йому потрібний був триколісний велосипед, електричний та ще й вантажний, тому що на звичайному він не міг їздити,
– розповів майстер конструкцій та механізмів з металу.

В доробку Володимира є і мобільна кав'ярня. Вона поїде в Іспанію. Такий триколісний витримує вагу до 300 кілограмів, крім дерева.
Мобільна кав'ярня, яка поїде в Іспанію

"У велосипеді колеса від мотоцикла "Дніпро" – розібрані, відреставровані, пофарбовані, з новими шприхами і гальмами", – додав майстер.

Усі роботи Володимира в одному екземплярі, жодного конвеєра, тому його велосипеди розлітаються світом. "Мої велосипеди подорожують більше, ніж я. Вони є в Анголі, Бразилії, Португалії, найбільше – в Іспанії, Польщі та Чехії", – розповів Володимир.

Також майстер доклав свою руку і до унікального Львівського музею історії електрифікації. Для нього майстер виготовив рухомі експонати, зокрема трамвай і шахту.

Проект Володимира Бевза у Львівського музеї історії електрифікації

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...