"Наші розмови схожі на сосиски", - Макрон про дзвінок Трампу

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що його телефонні розмови з президентом США Дональдом Трампом та іншими світовими лідерами схожі на сосиски: краще не пояснювати, що всередині.
Еммануель Макрон

Під час прес-конференції з прем'єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньяху Макронa запитали про повідомлення CNN, у якому йшлося, що телефонний дзвінок між французьким лідером і Трампом минулого тижня був "жахливим". Трамп нібито не стримався, коли Макрон почав критикувати його рішення щодо торгівлі та міграційної політики, - пише Reuters, передають Патріоти України.

Запозичуючи відому цитату прусського державного діяча XIX століття Отто фон Бісмарка, Макрон утримався від позапланових коментарів про свої бесіди з іншими світовими лідерами. "Як казав Бісмарк, якби ми пояснили людям, як виробляються сосиски, навряд чи вони продовжували б їх їсти. Тому мені подобається, коли люди бачать готову їжу, але я не впевнений, що кухонні коментарі допомагають приготувати їжу або їсти її", - сказав Макрон журналістам.

"Ви можете піти і запитати людей, які роблять коментарі, але тут, у Парижі, ми не робимо коментарів про те, як це було: жарко, холодно, тепло чи жахливо. Ми просто йдемо вперед і робимо справи", - додав президент.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...