"Наші руки не для скуки": Під Балаклією знову стався вибух - є постраждалі

Мешканець Харківщини постраждав від вибуху під час спроби розпиляти невідомий предмет.

Як повідомляють Патріоти України із посиланням на місцеву поліцію, 34-річний житель села Вербівка (Балаклійський район) у дворі власного будинку розпилював болгаркою невідомий предмет. Під час роботи той вибухнув.

Чоловікові відірвало праву гомілку і пальці лівої кисті. Також у нього рвана рана правого плеча і лівого коліна.

Постраждалого доставили в хірургічне відділення Балаклійської районної лікарні. Лікарі оцінюють його стан як стабільно важкий.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...