Нашого цвіту по всьому світу: 26-річний українець став мером міста у Канаді (фото, відео)

Незважаючи на досить молодий вік, Роберт вже має досвід в політиці, оскільки протягом останніх чотирьох років був наймолодшим депутатом Канади.

Роб Ваграмов

Виходець з України Роб Ваграмов став мером канадського міста Порт-Муді поблизу Ванкувера. Незважаючи на досить молодий вік (всього 26 років), він вже має досвід в політиці, оскільки протягом останніх чотирьох років був наймолодшим депутатом Канади, передають Патріоти України.

Хлопець народився в українсько-грузинській сім'ї емігрантів (його мама з Черкас, а батько - з Тбілісі) і підкорив своїх виборців, які втомилися від загроз забудови узбережжя океану і вирубки тисячолітніх лісів і парків, чесністю і принциповою позицією щодо збереження екології регіону. Його історією на своїй сторінці в Facebook поділилася колишня черкаська журналістка Наталя Заболотна.

"Канадців неможливо підкупити ні доларом, ні гречкою. Вони розуміють, чого варте власне майбутнє і майбутнє їхніх дітей. Я в захваті від Канади, її мудрого устрою, країни можливостей, де працюють соціальні ліфти. І не важливо, які доходи у твоїх батьків, якщо ти маєш голову, натхнення, працездатність - ти отримаєш успіх в реалізації амбітних задумів", - зазначає вона.

Роб Ваграмов

За словами Заболотної, Анна Ваграмова, мама юного канадського мера, за три тижні до виборів гостювала у неї вдома і говорила, що син робить все сам, із командою однодумців. Уже після виборів вона поділилася, що вони з чоловіком були шоковані ораторськими здібностями Роба і впевненістю його як досвідченого політика під час дебатів.

"Ось така проста черкаська родина. У 15 років їхня молодша дочка Саша стала дворазовою чемпіонкою Канади з тенісу. На які вершини доля закине Роба Ваграмова за 5-15 політичних років - можна тільки здогадуватися. Головне, що все це можливо, все це в його руках. І я хочу, щоб наша країна, як і Канада, була країною можливостей", - резюмувала Заболотна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...