"Нашу Христину такі умови цілком влаштували, і вона вирушила на роботу": Журналістка подалась у "порноактриси" для дослідження порнобізнесу в Україні (відео)

Одна з українських журналісток вирішила провести власне розслідування про порноіндустрію в Україні. Результати її шокували.

Так, дівчина на особистому досвіді переконалася, що Україна добре котирується на ринку порноіндустрії, оскільки вона отримала відповідь на заявку відразу з трьох найбільших компаній, одна з яких знаходиться в Канаді, передають Патріоти України з посиланням на 112 Україна.

"Продукція розрахована на багатих іноземців, тому пообіцяли платити в доларах. Нашу Христину такі умови цілком влаштували, і вже на наступний ранок вона вирушила на роботу", - йдеться в повідомленні.

Однак перед цим, підкреслюється в оповіданні, дівчині роблять пікантний фотосет. "І перш ніж приступити до роботи – фотосесія. Журналістці роблять кілька відвертих знімків. А ще треба придумати якийсь екстравагантний псевдонім – під власними іменами дівчата не працюють. На звичайні імена клієнти не ведуться, треба з родзинкою. Ніякого стажування немає. Журналістку відразу відправляють на роботу", - уточнюється в повідомленні

Пізніше журналістка, яка влаштувалася веб-моделлю, була шокована графіком і робочим місцем. Наприклад, зміна триває вісім годин. А через кожні три години вона робить 10-хвилинну перерву. "Коли я побачила своє робоче місце, я була шокована. Це велике двоспальне ліжко, яка виглядає нібито чисте. Але насправді там було дуже брудно. У кожної дівчини закріплене за собою простирадло, і тільки воно змінюється, але там багато волосся, багато бруду, плям незрозумілого походження. Працювати там неприємно", - сказала Христина.

Ще більше вразили дівчину фантазії чоловіків, які виявилися її клієнтами. "Я працювала на 9 сайтах, чоловіки там зі всього світу. В голові у цих чоловіків дуже багато різних фантазій, і ці фантазії не завжди здорові. Надути живіт, немов ти вагітна, і він на це дивиться і платить тобі за це 40 баксів. Також у мене було завдання, коли чоловік з Німеччини просив мене надіти панчохи на голову, я цього не робила, але він був готовий платити за це 100 доларів. Є ще гірші збоченці, вони просять подзюрити в стаканчик, це їх збуджує, вони просять мастурбувати на камеру. Тобто чоловіки, які платять гроші, від дівчини, яка там сидить, вимагають по максимуму", - підкреслила вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...