Настав час дискваліфікації? - Збірна Росії з футболу втрапила у скандал

Футболіста збірної Росії підозрюють у вживанні допінгу.

Денис Черишев

Стосовно півзахисника збірної Росії Дениса Черишева почали розслідування у справі про вживання заборонених препаратів. Приводом для них стали слова його батька Дмитра, який в одному з інтерв'ю сказав, що його син отримав ін'єкцію гормону росту перед початком чемпіонату світу, перебуваючи в розташуванні "Вільярреалу", передають Патріоти України з посиланням на закордонні ЗМІ.

Російський футбольний союз, у свою чергу, повідомив, що Черишеву зробили ін'єкцію плазми, багату на тромбоцити. Організація наголосила, що слова батька Черишева були неправильно трактовані.

В кінці липня джерело повідомляло, що росіянина можуть попросити про надання документів щодо зробленої ін'єкції, щоб упевнитися в тому, що з його боку не було ніяких порушень. Якщо ж в ході розглядів стане відомо, що Черишев вжив гормон росту, то йому загрожує тривала дискваліфікація – аж до чотирьох років без футболу.

Півзахисник потрапив в заявку на чемпіонат світу в Росії і був одним з ключових футболістів команди. На турнірі 27-річний Черишев взяв участь в п'яти поєдинках (3 – в основі), в яких забив 2 м'ячі.

Опублікував: Олег Устименко

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...