Наступна агресія РФ "буде жорсткішою": Боєць АТО озвучив невтішний прогноз

Військовий наголосив, що введення воєнного стану допомогло Україні відпрацювати взаємодію та спільну підготовку оперативного резерву.

Зараз у президента України Петра Порошенка немає причин для подовження воєнного стану. Але його можуть ввести заново, якщо Росія знову виявить пряму агресію. Таку думку висловив учасник АТО, військовослужбовець 10-ї ОГШБ Гліб Бабич, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

За його словами, після захоплення РФ українських кораблів у Чорному морі новий акт агресії буде набагато жорсткішим.

"Це був перший випадок, коли вони відкрито застосували зброю проти наших військовослужбовців. Якщо подібне станеться наступного разу, повірте, тоді буде важчий випадок, і нам доведеться вводити цей стан", — запевнив Бабич.

Він також наголосив, що введення воєнного стану допомогло Україні відпрацювати взаємодію та спільну підготовку оперативного резерву номер один. В результаті ця підготовка продемонструвала дуже високі результати. "Вона показала, що ми готові. І всі ті, хто говорить: я в будь-який день, коли буде треба, візьму зібраний рюкзак і прийду до військкомату — так і зроблять. Більше того, в деяких районах людей прийшло в кілька разів більше, ніж було потрібно. Країна відрепетирувала ситуацію", — пояснив ветеран.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...