"Наступний президент постане перед нелегким вибором", - економіст

​Наступний президент України виявиться перед непростим вибором - або остаточно "угробити" економіку країни, або дозволити почати збагачуватися нечисленним представникам середнього класу ціною своєї президентської влади.

Таку думку висловив економіст Олександр Гончаров у Facebook, передають Патріоти України.

"Після президентських перегонів переможець неминуче виявиться на роздоріжжі і йому належить робити вибір. Як то кажуть, тут і зараз, і вибір дуже непростий: або українська економіка звалиться під укіс вже до кінця цього 2019 роки (причому, гарантовано - з урахуванням негативних зовнішніх чинників, величезних державних боргів і внутрішнього "вміння" Кабміну і Верховної Ради). Або зможемо втриматися, почнемо відповзати від краю найглибшої фінансової прірви", - пише Гончаров.

Щоб "відповзти" від "фінансової прірви", вважає економіст, новообраному президенту України необхідно дати зелене світло залишкам середнього класу в країні на шляху до збагачення. "Або Президенту України оголошувати для дивом залишившогося тонкого-тонкого шару середнього класу гасло "Хто ще в стані, - збагачуйтесь!", але при цьому підірвати власну владу. Так свого часу вчинив ідеолог китайської політики "реформ і відкритості" Ден Сяопін. Або йти по вже второваному попередниками шляху мобілізаційної моделі з подальшим різким зниженням життєвого рівня пересічних українців, але зберігаючи за собою сильну владу і відданих корумпованих топ-чиновників", - зазначив Гончаров.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...