Насильство в сім'ї: У Краматорську мати знущалася з доньки-інваліда

Дівчинку від материнського насильства і знущання врятували сусіди.

Фото: Депо.Донбас

За повідомленням прес-служби Краматорського відділу поліції, щовечора сусіди чули за стінкою плач дівчинки і нестямні крики матері, люди повідомили про це в поліцію, передає Депо.Донбас, повідомляють Патріоти України.

"Співробітники ювенальної превенції виїхали в мікрорайон Старе місто. Адреса виявлася правоохоронцям знайомою. Рік тому вони вже складали протокол про насильство в сім'ї на матір дівчинки. Однак адміністративні заходи і попередження поліцейських позбавити жінку материнства не додали їй почуттів до власної дитини", - йдеться у повідомленні.

Восьмирічна дівчинка через аномалій і вади розвитку вчиться в спеціалізованому інтернаті. На вихідні приїжджає додому. Поліцейські переконалися, що в квартирі немає необхідних умов для життя дитини. Побачили на обличчі дівчинки сліди рукоприкладства, дівчинка зізналася, що мама часто її б'є. Дитину вирішили вилучити і помістити в лікарню.

За даними поліції, непрацююча мати, зрозумівши, що їй доведеться відповідати за скоєне, відразу знайшла гроші на адвоката. Йдеться про те, щоб позбавити її батьківських прав і притягнути до кримінальної відповідальності.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...