"Натовп п'яного бидла, розмахуючи морськими і "півнячими" прапорцями, радісно вітав залпи, вибухи і дії військової техніки", - блогер про парад в окупованому Криму

Росія провела провальний парад до Дня Військово-морського флоту в анексованому Севастополі.

Кримський блогер під ніком Ацтойний Севастополь зазначив, що йому сьогодні "пощастило" побувати на самому ватяному, після 9 травня, параді. Свої враження він описав у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

"Велика нафтова країна показала трохи своєї могутності виставивши кілька катерів, військові літаки "сушки", "Грачі", і випустивши усіма "улюблені" пакети "Градів" в Чорне море у напрямку Туреччини", - пише він.

"Відчуття мерзенніе - натовп п'яного і тверезого бидла, розмахуючи морськими і "півнячими" прапорцями, радісно вітав залпи, вибухи і дії військової техніки, як ніби вони не знають, що війна може скоро прийти в їх будинок і буде вбивати їх дітей", - додав своє обурення блогер.

Він зазначив, що ті, хто радіє війні обов'язково її отримають в своєму будинку.

"Тепер я розумію, чому зовсім поруч в Одесі заходять військові кораблі НАТО, і наскільки вони за рівнем озброєнь і підготовки вище, ніж ці іржаві посудини минулого століття! Всім миру і добра, крім ватників! Пам'ятайте, ватяна цвіль, що війна може виникнути зовсім поруч з вами і зітре вас з лиця землі за вашу ненависть до всього світу!", - гнівно відгукнувся кримський блогер.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...