Нацкорпус намагався прорватися до Порошенка в Черкасах: Відбулися сутички з правоохоронцями (відео)

Представники Нацкорпусу, які у суботу вдень влаштували акцію під Адміністрацією президента, намагалися "зловити" Петра Порошенка у Черкасах.

Як видно з відео на сторінці Нацкорпусу, його представники прийшли на виступ президента біля палацу Дружби народів у Черкасах, коли зі сцени звучав гімн України, передають Патріоти України.

Вони хотіли пройти до сцени, однак їм завадили правоохоронці. Націоналісти намагалися прорвати кордон поліції, один з представників Нацкорпусу виліз на поліцейську машину, також було запалено фаєри. При цьому націоналісти заявили, що поліція застосувала сльозогінний газ.

Коли автомобіль президента поїхав з місця виступу, представники Нацкорпусу стали прориватися на сцену, вигукуючи: "Свинарчука за грати", "Де відрубані руки Гладківського?", та виголосили зі сцени коротку промову.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...