"Нацизм как есть": Топ-пропагандистку Кремля висміяли за безглуздий пост

Головний редактор Russia Today Маргарита Симоньян відзначилася безграмотним постом про перемогу російського бійця змішаних єдиноборств Хабіба Нурмагомедова над ірландським супротивником Конором МакГрегором.

Маргарита Симоньян

Зокрема, вона назвала їх поєдинок боксерським, хоча це були бої без правил, і прокололася у висловлюванні про російські прізвища. Безглуздий пост пропагандистка розмістила на своїй сторінці у Twitter, передають Патріоти України.

"Ничего не понимаю в этом боксе, но я всегда больше болею за спортсмена, у которого фамилия заканчивается на -ов, чем за спортсмена, у которого фамилия начинается на Мак'. Из домашнего", - відзначилася дурістю Симоньян.

Користувачі одразу піймали її на абсолютній безграмотності в спорті та на неоднозначній фразі про прізвища, яка розпалює конфлікти на грунті міжнаціональної ворожнечі. Зауваження та стьоб з цього приводу вони залишили в численних коментарях під постом.

"То есть, за абстрактных Максимова и Макарова вы болеть не будете?", "Совсем поплыла?", "Мак — это всегда опий!", "Макаров тоже?", "Боширов", "Типа в политике вы что понимаете", "Маргош, ты что, совсем Чепига?", "Рита, ты даже не поняла, что это был не бокс. Поэтому ты и возглавляешь "Рашу Тудей", "Нацизм как есть", "Я встречал много тупых людей, но тут особый случай", "А вы, однако, "националист", батенька на "-ЯН"?!" - із сарказмом пишуть люди, висміюючи сумнівні інтелектуальні здібності Симоньян.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...