"Навальный еще никогда не был так близок к Путину": Як російський студент влаштував господарю Кремля політичну провокацію (фотофакт)

Російський підліток примудрився сфотографуватися з президентом Росії Володимиром Путіним у футболці "Навальний 2018", при цьому фото навіть опинилося на сайті Кремля.

Як пишуть російські ЗМІ, казус трапився під час відвідин Путіним навчального центру "Сіріус" в Сочі, передають Патріоти України.

Як відомо, в Росії вважається, що Путін всіляко ігнорує існування Навального і, навіть відповідаючи на питання про нього, примудряється говорити, не називаючи прізвище опозиціонера.

Журналісти знайшли підлітка з фото. Його Звуть Єгор Рябов, він випускник московської школи, а нині студент математичного факультету Вищої школи економіки. Хлопець розповів, що ідея з футболкою Навального виникла у нього відразу після того, як студентами заздалегідь повідомили про зустріч з Путіним. При цьому служба безпеки Кремля, яка перевіряла всіх студентів перед зустріччю, нічого не помітила, оскільки провокативна футболка була одягнена під кофту з блискавкою.

Сам Рябов заявив, що не є затятим прихильником Навального, а фото назвав "наполовину приколом і громадянською позицією". "Неправда буде стверджувати, що я активний прихильник Навального. Я, скоріше, за рух, який зараз є, і організовується в основному ним", - сказав він.

Рябов зазначив, що незважаючи на всі хвилювання, зараз він задоволений тим, що з фото вийшов "мем" і каже, що йому пишуть багато знайомих, "щось типу "пишаюся".

У мережі дійсно оцінили вчинок хлопця і щосили жартують про це.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...