Навальний vs Стрєлков: Путін розчарував бойовика (відео)

Сьогодні, 20 липня, в Москві в студії телеканалу Навальний LIVE проходять дебати між російським опозиціонером Олексієм Навальним і екс-бойовиком так званої "ДНР" Ігорем Стрєлковим-Гиркиним.

Дебати проходять за трьома темами: корупція в РФ, відносини російської держави з країнами Заходу, а також ситуація на Донбасі і в Криму, передають Патріоти України з посиланням на "Час Пік".

Ведучим даних дебатів є російський журналіст Михайло Зигарь.

За наявною інформацією, Олексій Навальний хотів відкласти дискусію з колишнім лідером бойовиків, однак сторона Гіркіна не погодилась на перенос даного заходу, передає Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

Гіркін в своєму відеозверненні озвучив три питання, які він планує поставити на дебатах, а також запропонував це зробити його опонентові. У свою чергу, Навальний, який погодився на "дуель" також визначився з темами - питання ідентичні.

На початку зустрічі опоненти зіграли в гру "камінь-ножиці-папір". Навальний програв, тому першим відповів на питання про корупцію.

Навальний пояснив, що необхідно для ліквідації корупції в країні. За його словами, найголовніше - бажання, чесні вибори, незалежні суди, вільні засоби масової інформації, скасування держрегулювання.

У свою чергу Навальний задав питання Гиркин, чому в 2014 році, під час конференцій у Стрєлкова над головою висів портрет самого головного корупціонера країни Володимира Путіна. Екс-бойовик відповів, що проходячи тривалий час службу в ЗС РФ знав, як заробляють коорупціонери, в тому числі і Путін. У 2014 році підтримав Президента РФ, тому що думав, що після того, що було з Кримом він вважав на рассудітельство глави російської держави і на нові кроки. До осені 2015 року Стрільців вважав, що в умовах протистояння з Заходом Путіна потрібно підтримувати. Пізніше всі ілюзії розвіялися.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...