Навчився у Петрова і Боширова? - У мережі підняли на сміх виправдувальне інтерв'ю СБУшника Семочка (відео)

Розмову з Семочком порівняли з телевізійною трагікомедією, яку минулого місяця влаштували російські ГРУшники на телебаченні.

Сергій Семочко

Увечері 16 жовтня скандальний перший заступник керівника Служби зовнішньої розвідки та екс-керівник економічної контррозвідки СБУ Сергій Семочко дав інтерв'ю українському телеканалу, передають Патріоти України.

У ньому він відповів на претензії журналістів, сказавши, що не має відношення до будинків під Києвом вартістю в мільйони доларів, а його дружина є виключно громадянкою України. «Весь мій статок, а також статок осіб, пов'язаних зі мною спільним побутом, копійка до копійки внесені в декларацію», - запевнив Семочко.

Варто зазначити, що журналісти і громадськість жваво відреагувала на інтерв’ю Семочка. Стиль передачі багатьом нагадав легендарне спілкування Маргарити Сімоньян з «солбереськими туристами» Бошировим і Петровим.

Отже, розмову з ним порівняли з телевізійною трагікомедією, яку минулого місяця влаштували російські ГРУшники на телебаченні. Журналіст, який вів розмову із скандальним СБУшником теж почав вже виправдовуватися у соцмережах, адже отримав від колег шквал критики.

Нагадаємо, нещодавно активісти пікетували будівлю СБУ з вимогою відсторонити скандального Семочка. Раніше журналісти з'ясували, що у заступника голови Служби зовнішньої розвідки Семочко є нерухомість на 200 млн гривень, а члени його сім'ї мають російське громадянство і періодично відвідують окупований Крим. Зокрема, журналісти встановили, що Семочко їздить на Land Cruiser, зареєстрованому на неіснуючу людину. Цей автомобіль щоранку приїжджає забирати пасажира в закрите котеджне містечко у Конча-Заспі. Будинок на 333 квадратних метри офіційно придбала Тетяна Лисенко, в Козині є ще два величезні будинки, нещодавно оформлених на її дочку. У ході розслідування журналісти прийшли до висновку, що Лисенко доводиться дружиною (офіційною чи неофіційною) Семочку, а Анастасія Лисенко, на яку записано два будинки, перебуває з ним у родинних стосунках. Як випливає з розслідування, три будинки в Козині обійшлися Семочко в близько 8 млн доларів. Однак аналіз доходів його сім'ї говорить про відсутність легального джерела таких доходів. НАБУ відкрило кримінальне провадження щодо першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочко.

Джерело: ZIK
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...