Наверстуючи упущене: Весна потужно ломиться в Україну

Погода у неділю, 11 березня, в Україні буде ще більш весняною. Тепла, сонячна і без опадів погода очікується в західних, центральних і південних областях.

Про це свідчать дані Укргідрометцентру, передають Патріоти України.

Так, сонячна погода без опадів у неділю прогнозується на Закарпатті, Львівщині, Івано-Франківщині, Тернопільщині, Чернівецькій області, на Волині, в Рівненській і Хмельницькій областях. Денна температура повітря в цих регіонах в середньому складе від +9 до +12 градусів.

Тим часом погода у Житомирській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській областях та в Запоріжжі теж порадує сонцем і відсутністю опадів. Середня денна температура повітря прогнозується на рівні + 4 + 7 градусів.

На півдні України 11 березня теж буде сухо, сонячно з температурою повітря + 8 + 12 градусів. Відзначимо, що такою ж весняною погода буде і в Києві. Так, в столиці не очікується ні дощу, ні снігу, а температура повітря складе + 3 + 5 градусів.

І зовсім весняна погода в північних і східних областях України. На Чернігівщині, Сумщині, Харківщині, Донеччині та Луганщині прогнозуються опади у вигляді дощу і мокрого снігу. Денна температура повітря - 0 + 5 градусів. Винятком стане тільки Дніпропетровщина, де буде сухо, сонячно і + 4 + 6 градусів.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...