"Навіщо Пінчук і Коломойський запускають у політику Вакарчука і Зеленського", - політолог

Український народ знову ризикує бути обманутим, повіривши в рожеві мрії про Вакарчука або Зеленського в ролі президента.

Не виключено, що Пінчук буде спонсорувати Вакарчука, а Коломойський - Зеленського з однією простою метою - щоб мати більш виграшне становище під час торгів з куди більш маститими політичним гравцями, такими як Порошенко і Тимошенко, - розповіла в ефірі одного з телеканалів політолог Світлана Кушнір, передають Патріоти України.

За її словами, і у Вакарчука, і у Зеленського позитивне сальдо. Їх народ знає, любить, але, якщо безпосередньо задати питання, чи бачите ви в тому ж Зеленському Головнокомандувача нашою армією під час російської агресії, більшість людей з посмішкою відповість на це питання. Хоча Рейган теж був актором, але став хорошим президентом, правда до обрання главою держави він неабияк «поварився» в політиці і навіть очолив Республіканську партію.
Світлана Кушнір зазначила, що її особисто здивувало соціологічне опитування соціально-політичних симпатій, яке проводилося в Харківській області. Так ось на першому місці, згідно з відповідями харків'ян, знаходиться Юрій Бойко, але йому практично в потилицю дихає саме Володимир Зеленський. Це дуже серйозний показник.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...