"Навіщо такі люди живуть на цьому світі": Мережу шокувала нелюдська витівка директора притулку (відео)

Минулого тижня, 3 жовтня, жителі Хмельницького виявили, що хтось з місцевих почав труїти собак.

Після цього активісти вирішили з'ясувати суть справи і виявили, що чоловіком, який нещадно вбивав собак, опинився директор міського притулку (Центру поводження з тваринами), начальник бригади відлову собак ХКП "Спецкомунтранс" Владислав Медляковський. Відповідне відео можна подивитися в Instagram, передають Патріоти України.

На відео чоловік нібито п'є каву, а потім викидає зі склянки маленькі шматочки ковбаси з отрутою.

Під відео зазначено, що одну руду отруєну собаку привезла поліція у ветлікарню, а іншу (чорну) - волонтер Ірина слідом за екіпажем поліції. Руда собака померла, а чорну вдалося врятувати, хоч вона і досі в тяжкому стані.

"Я, Чумаков Кирило Анатолійович вимагаю від правоохоронців притягнення до відповідальності всіх винних і прошу ЗМІ про негайну реакцію на цей інцидент! І вимагаю у мера нашого міста негайного звільнення цих догхантерів, які сьогодні представляють собою владу, з займаних посад", - підкреслив лікар ветеринарної медицини.

Байдужим не зміг залишитися абсолютно ніхто, у користувачів мережі такий вчинок викликав злість, яка супроводжувалась невтішними словами на адресу директора міського притулку:

"Сподіваюся, ти помреш в муках": українців обурила нелюдська витівка директора притулку

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...