Навіть "друзі Москви": Всі країни НАТО підтримують удари по Сирії, - генсек Альянсу

Росії не варто обманюватись, всі "західні друзі" у час "Ч" вдарять ножем у спину сподівань Кремля.

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що всі 29 країн-членів Північноатлантичного альянсу підтримують авіаудари США, ВБ і Франції по сирійським будівлям з хімічною зброєю. Про це повідомляє Радіо Свобода, передають Патріоти України.

За його словами, країни НАТО не прагнуть до ескалації конфлікту і закликають РФ вплинути на Дамаск, щоб він повернувся за стіл переговорів про врегулювання ситуації в Сирії. "Я не кажу, що нічні удари вирішили всі проблеми, але в порівнянні з альтернативою нічого не робити це був правильний крок", – заявив генеральний секретар.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...