Навіть фактор Медведчука не допоможе: Відомий журналіст розповів про неминучий сценарій повернення Криму

Жоден розсудливий український політик ніколи не відмовиться від претензій на Крим, оскільки цей півострів був і залишається частиною України.

Дмитро Гордон

Таку думку висловив журналіст Дмитро Гордон, передають Патріоти України.
Він підкреслив, що фактична відмова від претензій на Крим означає хрест на політичній кар'єрі українця, крім того, такий політик уже не зможе називати себе патріотом, і подібні заяви про півострів свідчать про зречення від нього.
Що стосується "законного" приєднання регіону до Росії, то вона, на думку Гордона, не зможе використовувати його довго. «Їй нічого не допоможе. Це як мертвому припарка. Крим - це Україна, і Донбас - це Україна. І це завжди буде Україна. Навіть якщо ще якусь кількість років Російська Федерація покористується півостровом», - заявив журналіст.
Він упевнений, що коли нинішній режим в РФ впаде, питання про майбутнє півострова відпаде, і Крим зможе повернутися до складу України.
Джерело: 112 Україна
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...