"Навіть Китай і Північна Корея не опускаються до такого рівня дворової шпани і втрати честі мундира", - політолог про висловлювання глави Росгвардії

Мережу потрясло звернення головнокомандувача Росгвардії Віктора Золотова до опозиціонера Олексія Навального, в якому Золотов пропонує Навальному не ховатись за своїми розслідуваннями, а поговорити по-чоловічому.

Віктор Золотов

Український політтехнолог Тарас Березовець, коментуючи відео зазначив, що відразу ж з'явилося кілька думок після перегляду, передають Патріоти України.
"По-перше, звідки вони в Росії беруть всіх цих клінічних дебілів в такій кількості? По-друге, представити, щоб керівник одного з найбільших силових підрозділів країни в прямому ефірі в бандитській манері погрожував платнику податків і громадянину своєї ж країни в будь-якій державі неможливо".
За словами Березовця, "навіть в Китаї це неможливо, там ніхто не опускається до рівня дворової шпани, честь мундира і все таке. І навіть в Північній Кореї таке уявити не можна. Там просто розстріляють з кулемета або в крайньому випадку спалять з вогнемета. Таку планку спілкування нижче плінтуса у внутрішній і зовнішній політиці давно поставив президент РФ Володимир Путін. Можна собі уявити, як він, давлячись від сміху, переглядав і перекручував по багато разів відео з Золотовим".

Політтехнолог пише, "у них там в Росії керівників вищої ланки мабуть клонують. Золотов зовні до болю нагадує молочного брата Путіна. До речі, Золотов встиг відзначитися в історії разом з Борисом Єльциним на танку під час путчу 1991 року. І найголовніше. Золотов з його манерами гопника з підворіття - це найяскравіша відповідь всім, хто говорить про те, що з «цими» можна про щось домовитися і укласти мир".

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...