"Навіть не пригальмував": На Київщині водій збив двох дітей

У селі Нові Петрівці Київської області ввечері в середу, 22 листопада, автомобіль Volkswagen збив двох дітей.

Про це повідомляється на сторінці спільноти dtp.kiev.ua у Facebook, передають Патріоти України.
"Попередньо, автомобіль збив двох дітей - хлопчик і дівчинка, 7 клас. Були госпіталізовані в терміновому порядку", - йдеться в повідомленні. Уточнюється, що хлопчик потрапив до реанімації.

Відзначимо, в коментарях до посту отписалась жінка, яка стала очевидицею ДТП. "Я свідок цієї події. Ми зупинилися пропустити пішоходів. Чоловік на Volkswagen навіть не пригальмував: Частки секунди і діти відлетіли", - написала Нані Мельник.

За її словами, водій був тверезий і заявив, що просто не помітив дітей, так як його нібито засліпили зустрічні авто.

"З хлопчика злетіло взуття, але він був з мамою. Вона схопила його відразу на руки і поїхала на попутній в лікарню. Дівчинка, видимо, отримала закриту черепно-мозкову, інших візуальних пошкоджень не було", - розповіла свідок аварії.

На своїй сторінці в Facebook Нані Мельник уточнила, що спілкувалася з постраждалою дівчинкою і подзвонила її мамі.

"Прошу поворухнути ручками і ніжками, все нормально. Беру її телефон і дзвоню мамусю, вона мені не вірить. "Швидка" дівчинку відвізла. Свідки зникають. 50 хвилин чекаємо поліцію", - зазначила жінка.

Вона уточнила, що дочекалася приїзду поліції і дала свідчення.

Мати потерпілого хлопчика також відписалась під постом про аварію і попросила номер телефону у очевидиці події.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...