"Навіть не розмовляв з ним... Це рівень мого знайомства з містером Флінном": Путін відхрестився від зв'язків із оточенням Трампа

Президент Росії Володимир Путін заявив, що у нього було дуже мало контактів з колишнім радником президента США з національної безпеки Майклом Флінном, хоча вони сиділи поруч на одному із заходів у Москві в 2015 році.

Володимир Путін

Про це Путін заявив в інтерв’ю NBC 4 червня, повідомляють Патріоти України.

«Коли я прибув на захід нашої компанії Russia Today і сів за стіл, поруч зі мною був джентльмен. Я виголосив промову, потім ми поговорили, потім я підвівся і пішов. А потім мені сказали: «Ви знаєте, що це був американський джентльмен. Він брав участь в деяких речах. Раніше він був в службах з безпеки. От і все. Я навіть не розмовляв з ним... Це рівень мого знайомства з містером Флінном», – розповів Путін про свої контакти з екс-радником президента США з національної безпеки.

Також Володимир Путін вчергове спростував повідомлення про ймовірне втручання Москви в торішні президентські вибори у США .

«Не треба ні на кого посилатися і звинувачувати будь-кого в своїх бідах тим, хто вибори програв», – сказав Путін. – Для нас було б марно втручатися».

Натомість Путін звинуватив Сполучені Штати у втручанні у вибори за кордоном.

«Помістіть свій палець в будь-яку точку світу на мапі, і всюди ви почуєте скарги на те, що американські офіційні особи втручаються у внутрішні виборчі процеси», – сказав він.

Російський президент зазначив, що немає «особливих відносин» з президентом США, чия команда перебуває під слідством через можливі зв’язки з російськими офіційними особами в ході президентської кампанії.

«У нас взагалі не було жодних відносин. Був час, коли він (Трамп – ред.) приїжджав до Москви, але знате, я ніколи з ним не зустрічався. У нас багато американців, які відвідують Росію», – зауважив Путін.

Майкл Флінн пропрацював в адміністрації Дональда Трампа менш ніж місяць, перш ніж американський президент змусив його до відставки з посади радника з нацбезпеки в лютому через те, що він сказав неправду про свої контакти з послом Росії у США після обрання Трампа, але до його інавгурації.

Дональд Трамп уже багато разів заперечував висновки розвідувальних служб США, які вони раніше оформили у спільній заяві, про те, що Росія намагалася посилити його позиції під час виборів.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...