"Навіть у такому стані": "Права рука" Лаврова проілюструвала свою роботу (фото)

Офіційний представник Міністерства закордонних справ Російської Федерації Марія Захарова викликала сміх у користувачів соцмереж своїм черговим безглуздим фото.

Його вона опублікувала на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Сьогодні два роки, як мене призначили на посаду офіційного представника МЗС Росії. У літаку на зворотному шляху з південноазіатського турне в Москву начальник запитав у тих, хто сидить поруч, кивнувши в мою сторону: "Жива?". Складне питання. Але навіть у такому стані дві речі завжди зі мною: телефон і любов", - підписала вона дивне фото.

Проте багато користувачів здивувались від побаченого і залишили під постом критичні та саркастичні коментарі.

"Два роки брехні і лицемірства на службі у диявола. Краще б ти, с*ка, інші дві речі з собою завжди мала: це мізки і совість, п*скудо бродяча", "Маячня якась викладати такі фото офіційній особі", "За ці два роки ти і калинку станцювала, і з поляками стоячи випивала. Але волосся своє так і не помила", "А отрута в зубах? Або вже проковтнула?", Маріє. Забули про МОЗГ", - пишуть вони.

Деякі коментатори навіть розмістили свої фотожаби на офіційного представника МЗС РФ.

Невдале фото Захарової також привернуло увагу користувачів Twitter.

"Повернення із важкого турне в Таїланд. Уже два роки #бесстижаябл*дь на посаді", - підписав його Віталій С.

"Знову буха... Зачаруйте її, чи що", - додають у коментарях.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...