Навіть за руку гидують вітатись: Російські спортсмени поскаржилися на чергове приниження на Олімпіаді-2018

Американські та британські спортсмени на Олімпійських іграх в Пхьончхані не вітаються з росіянами за руку.

Про це заявив російський скелетоніст Микита Трегубов, передають Патріоти України. «Вони зі мною не вітаються, а я з ними. Нічого страшного. Чому? Не знаю. Мені взагалі по фігу. Не вітаються, ну і пішли вони», – повідомив Трегубов.

Спортсмен зазначив, що вже спостерігав подібне ставлення до росіян на Кубку Світу з скелетону, що проходив в січні. На його думку, поведінка атлетів із західних країн має політичний підтекст.

Нагадаємо, в грудні 2017 року Міжнародний олімпійський комітет (МОК) довічно відсторонив ряд російських атлетів від участі в Олімпіадах за застосування допінгу на Іграх в Сочі.

Пізніше стосовно деяких росіян санкції були повністю або частково анульовані Спортивним арбітражним судом (CAS). Проте, не дивлячись на рішення CAS виправдані спортсмени не отримали запрошення від МОК на зимову Олімпіаду в Пхьончхані.

Як повідомлялося, чотириразовий олімпійський чемпіон Олександр Тихонов прокоментував виступ російських біатлоністів в спринті на Іграх-2018 в Пхьончхані. За його словами, президенту РФ Володимиру Путіну потрібно було вибачатися за те, що в даний час таке безграмотне керівництво спорту.

Опублікував: Олег Устименко

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...