"Навіть збіговисько виродків розуміє, що так не можна": Професор Лебединський порівняв бандитські часи з путінською Росією

Так звані "бандитські" часи у Росії 90-х років відрізняються від нинішніх тим, що тоді була присутня справедливість.
Олексій Лебединський

Про це заявив російський музикант, співак, композитор Олексій Лебединський у інетрв'ю "Апострофу", передають Патріоти України.

"У бандитські часи була справедливість, тепер в Росії її немає. Я можу точно сказати, що ті авторитети, яких я знав (не всі, звичайно, але багато хто з них) - це по-справжньому порядні люди, які відповідають за свої слова. Якщо вони щось говорили і обіцяли, вони це робили. Чого ніколи не зробить влада. Ці люди були набагато надійніше, ніж ті, які сиділи в органах, в міліції, ФСБ і так далі. я спілкувався з дуже багатьма людьми, я бачив бандитські 90-і, і я іноді сумую за бандитськими часами", - зазначив Лебединський.

За його словами, можливо вплинуло і те, що він не п'є алкоголь вже 21 рік. "Я не п'ю, не курю і, на жаль, як кажуть в народі, сухий. Оскільки я сухий, я дуже багато чого відчуваю, що могло б бути залито алкоголем", - додав він.

Крім того, він розповів, що не витримують вже і наближені до Путіна люди.

"Мені дзвонять люди, які зараз в Раді Федерації, і кажуть: "Льоха, це повинно закінчитися". Тобто вже в Раді Федерації - начебто збіговисько виродків, які голосують за найстрашніші речі - але навіть там починають люди розуміти, що так не можна. Не те, щоб починають прозрівати, ні, вони звикли жити у бандитському режимі, вони розуміють правила цього бандитського режиму: ми все крадемо, ми все тягнемо з кишені держави і народу, ми усі купуємо будинки у Маямі, але навіщо ж про це говорити, це ж роблять усі. Ми - негідники, ми - злодії, ми - вбивці, піт ому що голосуємо за те, щоб наші збройні сили були і там, і там, і там. Але ми до цього звикли, це нормальні умови нашого існування.

Звичайно, це жахливі люди, у яких злам світовідчуття, мені здається, вже незворотній. Будь-яка жива душа, яка розуміє, що найдорожче, що є на цій землі, - це життя, здоров'я і гідність людини, які вони зобов'язані захищати, не стерпіла б того, що діється зараз у владних структурах Росії. Це чистий бандитизм, це чисто вибудувана міцна ОПГ", - підсумував Лебединський.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...