НАЗК "візьметься" за Ляшка через "прихильність долі" в лотереї

В Національному агентстві з питань запобігання корупції заявили, що в найближчий час перевірять декларацію лідера «Радикальної партії» та нардепа Олега Ляшка.

Про це повідомила прес-служба нацагентства, передають Патріоти України.

«Враховуючи суспільний резонанс щодо суб’єкта декларування – народного депутата України Олега Ляшка, відповідно до Закону, Національне агентство зазначає, що здійснить відповідну перевірку наданого суб’єктом декларування повідомлення про суттєві зміни в майновому стан», – йдеться у повідомленні.

В НАЗК додали, що у разі виявлення порушень Національним агентством будуть вжиті заходи відповідно до чинного законодавства.

Раніше повідомлялося, що лідер «Радикальної партії», нардеп Олег Ляшко задекларував виграш в Українській національній лотереї загальною сумою в 571,045 гривень.

В «Українській національній лотереї» відмовились підтвердити, чи справді Олег Ляшко виграв 571 тис. грн.

Після ефектної дводенної паузи, під кінець дня, заговорив і Олег Ляшко. Лідер радикалів розповів, що виграв півмільйона гривень не у лотерею, а завдяки ставкам на футбольні матчі Ліги чемпіонів.

«Ставив там, де високий коефіцієнт. Ставив на «Шахтар», за який вболіваю, ставив на «Ліверпуль». Виграв, заплатив податки. Так я і раніше заробляв гроші. До речі, з Росітою (дружиною – ред.) я познайомився 20 років тому в залі ігрових автоматів», – сказав Ляшко.

Експерти та розслідувачі вважають, що даний випадок став однією з форм політичної корупції, зважаючи на те власниками цієї лотереє є, за даними розслідувань, секретар РНБО Олександр Турчинов та політики Олександр Третьяков і Віктор Пензеник.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...