Названо найбезпечнішу країну світу: Україні є до чого прагнути

Україна в рейтингу зайняла 116 місце зі 128-ми. Дослідники пояснили таку оцінку тим, що країна перебуває у "неспішному громадянському конфлікті".

Ісландія

Журнал Global Finance представив рейтинг найбезпечніших країн світу на 2019 рік, присудивши першу позицію Ісландії, передають Патріоти України.

Для складання рейтингу фахівці розрахували індекс безпеки для 128 країн, з огляду на ймовірність військового конфлікту, рівень злочинності й особистої безпеки громадян, рівень економічного розвитку та ймовірність стихійного лиха.

Так, у першу двадцятку входять держави з розвиненою економікою і хорошою системою охорони здоров'я. Перше місце в рейтингу зайняла Ісландія, на другому місці опинилася Швейцарія, на третьому — Фінляндія. П'ятірку закрили Португалія і Австрія. Крім країн Європи в двадцятку потрапили Катар, Сінгапур, Нова Зеландія та Канада.

Японія і США опинилися лише на 43-му та 65-му місцях відповідно, не дивлячись на високий рівень розвитку економіки. Фахівці аргументували це тим, що у Японії підвищений ризик виникнення природної катастрофи, а в США — низький рівень особистої безпеки через велику кількість насильницьких злочинів.

Україна зайняла 116 місце. Дослідники пояснили таку оцінку тим, що країна перебуває у "неспішному громадянському конфлікті". 108 місце присудили Росії, вказавши на те, що держава становить підвищену небезпеку для світової спільноти, переживає економічний спад, до того ж у Росії спостерігається високий рівень злочинності.

Найнебезпечнішими країнами світу стали Гватемала (126 місце), Ємен (127) та Філіппіни (128).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...