Названа трійка найпопулярніших марок авто в Україні за 2017 рік

Лідируючу позицію на ринку продажів нових легкових автомобілів в Україні утримувала японська марка Toyota.

Про це повідомляє прес-служба асоціації "Укравтопром", передають Патріоти України.

Toyota в черговий раз продемонструвала високий показник реалізації за підсумками року. У 2017 році новим легковим автомобілям марки Toyota було видано 9696 реєстраційних номерів, що на 26% більше, ніж роком раніше.

Другою за популярністю маркою в Україні стала Renault. Ця французька марка тричі в минулому році очолювала рейтинг брендів: в лютому, березні та грудні. Результат Renault за підсумками року - 8671 зареєстрованих авто, що на 36% більше в порівнянні з 2016 роком.

На третьому місці Volkswagen, автомобілі якого обрали 6525 автомобіліста. Щодо попереднього року показник VW виріс на 30%.

В цілому продажі нових легкових автомобілів в Україні в 2017 році в порівнянні з 2016 роком зросли на 25% - до 82,3 тис. одиниць.

Як відзначили представники асоціації, весь минулий рік ринок нових легкових авто демонстрував позитивну динаміку. Так, в першому місяці року продажі збільшилися на 51% і тільки в листопаді попит на нові легкові автомобілі показав результат на 0,7% менше, ніж роком раніше.

У грудні в Україні було зареєстровано 9179 нових легкових автомобілів. У порівнянні з грудневим показником 2016 роки ринок нових легкових авто зріс на 21%. В результаті, грудень став самим врожайним місяцем минулого 2017 році.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...