Названі теми візиту Волкера в Україну

Спеціальний представник США щодо України Курт Волкер прилетить в Україну, щоб безпосередньо вивчити ситуацію на окупованому Донбасі, зокрема, питання припинення вогню, виведення російських військ і отримання Україною контролю над кордоном із Росією.
Курт ВолкерТаку думку "Апострофу" висловив військовий оглядач Юрій Карін, передають Патріоти України.

"Візит Волкера пов'язаний із початком його практичної роботи після припинення війни, переходом від слів до справи. Активізуючи процес, він буде фіксувати і дії російської сторони, яка тільки на словах декларує готовність виконувати зобов'язання щодо Мінських угод. Адже практично за три роки через саботаж і провокації Кремля процес не зрушився ні на сантиметр. Російськими окупаційними військами виробляються систематичні обстріли позицій сил АТО, РФ продовжує постачання живої сили, боєприпасів і озброєнь під назвою "гуманітарний конвой", - говорить він.

Крім цього експерт вказує на питання здійснення законного права на участь у виборах для 1,6 мільйона біженців, що залишили свої будинки на Донбасі через російське вторгнення.

"В умовах, коли військово-політичне керівництво України декларує прихильність Мінським угодам, важливо домогтися першого кроку з боку керівництва Російської Федерації, що працює в "режимі дурня", - зазначив він.

Карін також наголосив, що це далеко не перший позаплановий візит дипломатичного представника США, й Україні варто до цього звикати.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...